Atingerea Cuantica – Quantum Touch

Atingerea Cuantica (Quantum-Touch) este o metoda de vindecare alternativa ce lucreaza cu ajutorul Energiei Universale. Este o metoda eficienta in reducerea durerilor (de exemplu: de coloana, problemele musculare, abdominale, etc.), aceasta echilibreaza si armonizeaza intregul corp.

Metoda Atingerii Cuantice a fost descoperita de Richard Gordon in jurul anilor ´70 cand a avut ocazia sa intalneasca o persoana exceptionala, Robert Rasmussen. Acesta avea o abilitate extraordinara de a vindeca cu ajutorul mainilor. Richard Gordon fiind uimit de modul in care vindeca, i-a cerut lui Robert Rasmussen sa ii explice cum anume reusea sa elibereze de dureri persoanele pe care le atingea.

Din acea zi, Richard Gordon a devenit interesat de modul in care Energia Universala, numita si “Chi”, poate sa ajute in vindecarea diferitelor probleme de sanatate. In ultimii 32 de ani, el a descoperit si alte modalitati prin care energia aduce vindecarea si eliberarea corpului de durerile fizice.

Pe parcursul anilor el a descoperit ca energia influenteaza starea pacientului chiar daca acesta se afla in cel mai indepartat colt al lumii. Astfel, distanta dintre terapeut si pacient “dispare” , nefiind un obstacol in  eliberarea durerilor fizice. Observand acest lucru, el a elaborat diverse variante ale metodei prin care tehnica Atingerii Cuantice sa fie folosita in orice moment si la orice distanta. In practica terapiei, a observat ca pacientul se simte mult mai relaxat, daca este intr-un mediu familial, decat daca este nevoit sa vina  la cabinet pentru un astfel de tratament.

* Tehnica Atingerii Cuantice nu trateaza sau vindeca anumite boli specifice, ci se bazeaza pe abilitatea si inteligenta naturala a fiecarui corp de a se vindeca singur, iar rezultatele variaza in functie de dorinta de vindecare a fiecarui individ.

Mai multe informatii puteti gasi prin citirea cartii lui Richard Gordon “Puterea de a vindeca” si pe:
www.quantumtouch.com
www.marconi.ro