Marturii

Bianca – Japonia

“Bună draga mea prietena! În primul rand vreau sa iti mulțumesc pt.că ai apărut în viata mea exact când aveam mai mare nevoie de tine. După cum știi în februarie am fost diagnosticata cu cancer de col uterin, iar pe Facebook fete minunate ca și tine au creat un grup pt a ma susține moral și material, grup unde tu ai publicat ca ai putea sa ma ajuți prin terapie cuantica la distanta. Asa a început colaborarea noastră. De când am născut fetita anul trecut și pana acum trei sapt.de când am început terapia cu tine ,am sângerat într-una,iar tu ai reușit acest ” miracol” de a o opri( chiar doctorul radiolog în mom in care m-a controlat,a rămas surprins,deoarece începusem cu doua zile înainte radiațiile,) zicând-mi ca este imposibil sa se vadă un rezultat după nici doua ședințe. Dar eu am știut ca fusese-și tu ( terapia pe care mi-o făceai). Îți mulțumesc din suflet pt. ca exiști. De atunci lucrez în continuare cu tine și ma simt excelent. Cu toate acestea am decis sa continui trat tradițional pe care îl începusem,în paralel cu terapia practicata de tine,chiar dacă soțul nu este intru totul de acord și ar fi vrut sa merg doar pe terapie cuantica. Îmi cer scuze dacă v-am dezamăgit atât pe tine,cât și pe soțul meu. Am încredere ffff mare în ceea ce faci și cred în acest tip de terapie, dar probabil asa trebuie sa se întâmple. Nu -mi rămâne decât sa lupt! Te îmbrățișez cu multa dragoste și îți doresc din tot sufletul sa ajuți la vindecarea a cât mai.multor persoane. Îngerii sa te acompanieze mereu,iar Dumnezeu sa-ți lumineze calea și sufletul.”

 

Cristina

O cunosc pe Ramona din sep 2013, ne-am intalnit pe Skype si niciodata (inca) in persoana. De atunci a fost o prietena in adevaratul sens al cuvantului, a mea precum si a intregii noastre familii. De cate ori am avut nevoie de ajutor s-a oferit si ni l-a dat, cu cel mai mare drag si dedicare. Fiului nostru cel mic i-a pus efectiv la loc o vertebra cervicala in 1 nov 2013, cand, entuziast, el s-a aruncat in cap pe canapea in incercarea de a executa o tumba fara maini. Cateva secunde dupa impact i se taiase respiratia, apoi avea dureri mari in cap si de-a lungul coloanei. Dupa ce Ramona a lucrat asupra lui, durerile i-au trecut si nu i-au mai revenit; in plus, in timp ce eu tineam mainile in jurul gatului lui iar Ramona lucra, am simtit efectiv cum i s-a miscat discret una din vertebre, aliniindu-se cu restul.

Mie personal mi-a ajutat cu alta ocazie, dupa o cazatura pe gheata soldata cu o entorsa de incheietura a mainii, cu o umflatura cat nuca si cu 3 zile de concediu medical. Dupa 2 zile mobilitatea imi revenise in proportie de 80% si durerile se diminuasera mult. Mi-am revenit mai repede decat “norma” si nici nu mi s-a facut vanataie, desi toti medicii ma “incurajasera” ca se va face. Ramona e ca un inger care vegheaza asupra noastra O:-) … m-as bucura sa ii putem face si noi macar atata bine cat ne-a facut ea noua! 0723749079

 

Dana T.

Am ajuns la Ramo la recomandarea  domnlui Alin Marconi. “Ajuns” este cam impropriu spus, pentru ca ne-am intalnit virtual. Aveam cateva afectiuni, printre care o hipertiroidie pe care o stiam vindecata, dar care dadea din nou semne de manifestare. Din doar doua sedinte – si acelea efectuate la distanta (eu in Romania, ea in Austria) mi-am revenit complet. Analizele efectuate ulterior la tiroida au confirmat ca totul este in regula.

Multumesc, Ramo drag!

 

W – Austria

I got to know Ramona by trying to help a friend in need, with multiple brain surgeries due to a recurring brain tumour. He wasn’t actually given much chance to live by the surgeons and oncologists. Ramona was not afraid to commit to this difficult case and after several weeks and 20+ sessions with him, the tumour vanished, to the patient’s and doctors’ surprise. The sessions were performed remotely except for one, Ramona and him communicating before and after each session. The bottom line is that the friend has returned to his alert lifestyle 2-3 months after he was sent home without hope by his doctors, and currently works at full power. Nothing of this would have been possible without Ramona’s talent, deep care and full commitment. Thank you, Ramona! -`♡ ´-

 

 A.M.

Multumesc mult, Ramona pentru sustinerea ta energetica in momentele de depresie si anxietate prin care am trecut. Imi amintesc si acum sentimentul de libertate, de inlaturare a unor bariere dupa sedintele pe care le-am facut. Iti sunt recunoscatoare pentru toata disponibilitatea, caldura si prietenia cu care mi-ai raspuns la intrebari. Ma bucur ca te-am cunoscut si sfatuiesc pe oricine are nevoie de ajutor sa apeleze cu incredere la tine.